I dag är hela staden vår!

HIFK-päivä-640x251

Tämän häpeilemättömän hehkutustekstin otsake on ryövätty törkeästi tukholmalaiselta Noice-yhtyeeltä, jonka sesenkeetluvun loppupuolella julkaiseman biisin hittipotentiaalista voidaan olla montaa mieltä. Eikä se itse asiassa ole edes tässä yhteydessä olennaista. Olennaista sen sijaan on, että 20.9. 2014 Helsingin IFK, Suomen ja koko maailman kaunein – ja ainoa! – seura juhlistaa taivaltaan eri tapahtumien merkeissä. Lajijaostoista edustettuina ovat mm. IFK-yleisurheilu, salibandy, käsipallo, futis sekä lätkä.

Tapahtumat pyöräytetään käyntiin jo puolilta päivin Bolliksella, jossa on luvassa runsaasti ohjelmaa kaiken ikäisille yli lajirajojen. Lajiesittelyiden, käsiksen haastematsien, pomppulinnojen ja lämäriskabojen lisäksi paikalle saapuvat mm. Kalevan kisoissa menestyneet IFK:n pika-aiturit ja 4×400 metrin viestijoukkue, joilta rohkeimmat voivat esim. kysyä vinkkejä Urheilukadun juoksutukseen. Bolliksen tapahtumaan on vapaa pääsy.

Monet IFK-Jazz-ottelua paikan päällä Stadikalla todistamaan päässeet ovat taatusti jääneet kaipaamaan IFK-kannattajien luomaa mahtipontista äänikulissia, Olympiastadionin jylhän pompöösejä fasiliteetteja sekä Tähtirintojen totaalista dominointia ja vastustajan kyykytystä kentän puolella.

Ei hätää! Tätä herkkua on luvassa lisää IFK-päivänä, kun Stadikan samettiselle nurmelle astelevat IFK Fotbollin gladiaattorit tarkoituksenaan vedellä Valkeakosken Hakaa pitkin korvia (HUOM! Kuvainnollisesti, ei sananmukaisesti) Ykkösen kärkikamppailussa klo. 16:00. Kun sellupitäjän patruunat ja muut maalaiset on ehditty kylvettää, jatkuu IFK-karavaanin matka luonnollisesti kohti naapurikorttelissa nököttävää lihapiirakan tuoksuista Nordenskiöldinkadun DDR-monumenttia. Honecker-hallilla kiekko tippuu jäähän 18:30 ja vastassa on porilainen tuanoi kaikil mausteil, eli paikallinen Ässät. Hevosmiesten Tietotoimisto HTT lupailee, että myös Jäähallille on luvassa valtaisa invaasio IFK-perheen jäseniä, joten tätä – kuten ei muitakaan IFK-päivän tapahtumia – voi yksinkertaisesti jättää väliin!

Stadin Kingien ydinajatuksena on perustamisestamme lähtien ollut ytimekäs “Ei lajill’ väliä, aina IFK!” Tätä ydinajatusta päästään toteuttamaan käytännössä 20.9. ympäri Stadia. Sinun velvollisuutesi on ottaa mallia Stadin Kingeistä ja painaa stydil possel & leveel virneel koko päivä! Toimi siis kuten me ja ota mukaan IFK-frendisi. Äläkä unohda, että tämä päivä on kerta kaikkiaan loistava sauma tutustuttaa ei-vielä-uskoontulleet sukulaiset, naapurit ja työkaverit Kauneimman toimintaan.

Liput blisaa Lippupalvelu sekä KSB-Sport, josta viimeksi mainitusta lafkasta irtoaa huokeita 7 euron fudislippuja lätkän tai fudiksen kausaria vilauttamalla.

tarra

MVH,

-Hora på linjen

Oliks hyvä teksti? Ihan paska? No mitä sä odotit! Palautetta, toiveita, juttuehdotuksia ja/tai omia valmiita juttujasi voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen posti@stadinkingit.com.

Leave a comment